Alla inlägg under juni 2011

Av jonna sandquist - 12 juni 2011 21:16

Här kommer några bilder från mö-hippan! Tråkigt nog fick inte kameran medtas på 5-kampen!

         Och sist ett härligt kort på Maya från imorse....

 

Av jonna sandquist - 12 juni 2011 12:36

Gårdagen började tidigt, kl o9.oo blev jag hämtad av 2 tjejjer för att åka till Halmstad på möhippa. En stor överraskning blev det för Sabina som inte anat något. Så roligt att alla kunde ta sig dit för hennes skull!

Dagen började med champange frukost i parken i stan, vi hade sån tur med vädret också, solen sken och vi hade det så mysigt. Efter det var det 5 kamp på schemat med laserdoom, boxning, rida tjuren, sumobrottning och "basket". Fy vad roligt det var-vårat lag vann med 3 poäng så tävlingen var väldigt jämn, tur att Sabina var med i vårt lag för annars hade kvällen varit förstörd (hon är en jätte dålig förlorare)!

Sedan var det mat på Harrys och förfest!

Vi 3 som åkte ihop till Halmstad åkte även hem (de andra skulle sova där) när förfesten drog igång. Jag ville passa på att tacka alla för en jätte trevlig dag och jag önskar Sabina ett långt och lyckligt liv som gift kvinna och 4-barnsmamma (om hon få bestämma)!!!

Tyvärr slutade kvällen mindre bra, jag fick ett jätte migrän-anfall i bilen på vägen hem vilket höll i sig halva natten, så jag tillbringade största delen av natten på toaletten. Efter några timmars kräkande så hade jag i alla fall somnat och vaknade pigg och huvudverksfri kl 10.00 idag! Japp, vi sov till 10 hela familjen och vaknade av att Tilda och mormor kom för att leka med Maya!


Nu har jag och Maya promenerat och ätit lunch och Johan är ute och målar plåten på förrådet. Jag undrar om inte vi skulle ta och åka till IKEA i eftermiddag istället för att träna?! Skulle behöva en byrå till sovrummet och köpa 2 tavlor till TV-rummet! Råkade få syn på en jätte snygg tavla hos en kompis som tydligen är från IKEA, det tar egentligen emot att köpa tavlor där för då har man likadan som halva sverige men den var såååå snygg att det inte spelar någon roll!!!!!

Vi får se om jag får med Johan!!!!


Bilder från möhippan kommer senare!!!!

Av jonna sandquist - 8 juni 2011 19:54

Då var det onsdag kväll och helgen närmar sig, jag hänger inte riktigt med här känner jag. Jobbade ju både igår och idag så veckan har gått fortare än normalt för mig. Såg fram emot en härlig löp-runda efter jobbet men Johan försvann iväg för att hjälpa far sin med trall bygge så vi får se om jag hinner/orkar med att springa när han kommer hem igen! Måste erkänna att det har inte blivit mycket löpning på sistone trots att foten är helt återställd blev det bara 2 rundor förra veckan och ingen än denna vecka   Imorgon blir det i alla fall kick and box så det känns bra åtminstone!


Denna helgen ser ut att vara fullbokad, jobbar fredag men på lördag ska jag iväg på möhippa så Johan blir hemma med Maya. Men jag har faktiskt tänkt vara så tråkig så jag kör hem på kvällen sen igen! Jag hoppas att hon inte tar illa upp. (vart jag ska vill jag inte skriva ifall personen läser detta). Det är nämligen så att massa aktiviteter är inplanerade hela dagen som jag självfallet ska vara med på, men sen avslutas kvällen på krogen vilket jag tänkte skippa och då ungefär dra mig hemåt!

Söndag hoppas vi på fint väder för då hade vi tänkt ha en familjedag på Borås djurpark jag, Johan och Maya! Någon som är sugen på att följa med med ungarna?


Ha det gått! 

Av jonna sandquist - 7 juni 2011 10:43

Det är väldigt länge sedan sist....men det beror på 2 olika faktorer som heter vädret och jobbet. Det har varit lååång helg med medelhavs temperaturer och jag har så klart jobbat 3 av dessa 5 dagar!

Vi har hunnit med en del aktiviteter ändå. Jocke, Sandra och Eddie var här och grillade en kväll, väldigt trevligt, vi valde dock den enda kvällen som det inte var fint väder....men det spelade ingen större roll, grillat smakar lika bra oavsett väder!

Fredagen var jag faktiskt ledig så den tillbringades i trädgården med massa sol och bus. Johan passade på att måla där vi rev det gamla förrådet så nu börjar det bli riktigt stiligt!!!

Lördag jobbade jag igen och grillning blev det på eftermiddagen även denna dag! Vi grillar nog 6 dagar av 7 på somrarna, allt ifrån lax, kyckling och traditionella BBQ köttbitar. Det är ju så smidigt att dra igång grillen och fixa en sallad till bara, behöver inte alltid vara så avancerat!!!

Söndag jobbade jag igen och sen bar det av mot Dalstorp för sommarfest med jobbet. Den hölls i Svedbergs visnings hus, där man normalt sett har utbildning och får prova deras bubbelkar och dylikt. Det var ett modernt välutrustat hus som jag faktiskt inte hade besökt än. Det fanns flera bubbelkar, bastun och en pool, jag valde dock att inte utnyttja dessa denna kvällen, men de gjorde de andra så de blev inte ståendes oanvända! Vi grillade och hade en trevlig kväll som jag avslutade vid 23 för då kom Johan och hämtade hem mig! De andra skulle sova över men jag hade bestämt sen innan att Johan får hämta hem mig på kvällen, både för att jag sover bäst hemma med min familj och för att vi skulle på 80-års middag kl 13.00 dagen efter....Då vill jag verkligen vakna upp hemma utvilad!

Så blev det alltså, vi vaknade hemma på måndag morgon hela familjen och hann chilla i trädgården lite innan det skulle duschas och fixas inför denna middag som var en trevlig tillställning med massa god mat! Det var då Johans mormor som fyllde och de flesta barn, barnbarn och barnbarns barn var där!

Även denna kvällen avslutade vi med att grilla hemma!!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för det blir jobb igen, vi är lite kort om folk just nu pga sjukdom så jag få hoppa in lite extra!!!

Njut av dagen!

           

Ovido - Quiz & Flashcards