Alla inlägg under februari 2012

Av jonna sandquist - 17 februari 2012 13:23

En härlig dag ute på skridskobanan med nära och kära!


              

Av jonna sandquist - 16 februari 2012 19:13

Träning blev det igår med Emma men tyvärr (för er) blev det inga bilder på 2 utmattade tjejer som kämpade hårt! Nästa gång =)

Det blev BURPEES i kombination med en grym magövning 10st - 15st - 20st. Oj vad låren mådde sen =) Var det allt? Självklart inte...lite rygg och mer mage för att avsluta med pulsövningar   


Jag skrattar varje dag åt vår söta tös som hittar på knasiga saker och framför allt säger roliga saker - Det är så härligt!

Igår var vi och hälsade på Henna med barnen och på vägen hittade Maya fönster-knappen i bilen som inte var låst, tryckte ner rutan och lägligt gick det en tant på trottoaren som hon så glatt hälsade på -HEEEEJ!!! Komiska ögonblick blir det många av i veckan  

Numera är favoritsysslan att sno någons plats om denna reser sig för att sedan skratta högt åt detta....hon har humor!


Vila idag efter en jobba-dag och springa imorgon tänkte jag! 
Ha en trevlig kväll! 


Av jonna sandquist - 15 februari 2012 10:23

Jag ser fram emot ett träningspass hemma ikväll med Emma-ska se om inte min make kan ta fula foton på oss under tiden som jag kan bjuda på!

Känner mig riktigt taggad på träning och nyttig mat- härligt när det flyter på!


Jag fick en extra pusch i helgen då Maya vid 2 tillfällen hintade om att mamma behöver träna mer ;)

1:a gången lyfte hon upp min tröja när jag låg på golvet och knådade mig på magen samtidigt som hon sa - Maya baka!!!

2:a gången satt vi och hade det mysigt i soffan då hon plötsligt slängde ur sig - Mamma kockis! Och skrattade högt (kockis sa kusinen istället för tjockis i Mayas ålder).

Så det är bara att träna hårdare alltså =)

Av jonna sandquist - 13 februari 2012 21:06



Jag hade hunnit glömma bort att det faktiskt är idag jag fyller år, då kommer min kära man hem med finaste blommorna och ett presentkort på spabehandling   Finns det något vi kvinnor uppskattar mer än behandlingar, det är på en topplacering hos mig i alla fall, härligt att bli lite ompysslad!

Så här mycket presenter har jag inte fått sen barnsben tror jag! Jag firades ju i lördags så då fick jag mycket uppskattade saker som :

Massage-presentkort, stekpanna (önskat mig länge), champagne och blommor, kunde inte varit bättre!


Lite träning hinner vi med också, är nyligen hemkommen från cirkel-träningen och måste säga att all träning börjar gå bättre och bättre, sakta men säkert börjar man komma tillbaka i någorlunda form! Saknar dock löpning enormt mycket så det blir nog en runda på fredag om vädret tillåter. Så länge så kompenserar jag med maten, nu är det slut på sötsaker och skräpmat för kroppen ska bli stark!!!

Har fått mycket inspiration på youtube idag faktiskt-sökt på diverse grymma mag-övningar bland annat, så det är bara på ett och invänta resultat   Kan varmt rekomendera er som är sugna men saknar inspiration- Där finns några vältränade kvinnor att glo på som inspiration kan jag säga!!!


Trevlig kväll! 

Av jonna sandquist - 13 februari 2012 09:48

Det är så här att när man kommit en bit in i träningssäsongen (vilket jag inte gjort än) då klagar man på att man inte får träningsverk, undrar om man varierar sin träning nog!!??

Nu när man är i början av sin säsong så undrar man när träningsverken ska börja avta???

Med det sagt så måste jag ut och dra Maya i pulkan och försöka mjuka upp min 28 år gamla stela kropp   

Av jonna sandquist - 12 februari 2012 20:31

Det har varit kalas * 3 den här helgen och jag känner mig helt uppsväld kan jag säga! Därav började jag denna dagen med en promenad ute i det härliga vädret, vi hade noll-gradigt på morgonen vilket kändes riktigt varmt för omväxlingens skull, så morsan och jag gick en sväng!


Sen var det 1-års kalas i värnamo för lilla Edvin (systerson) med familjen, det blev bus med kusinerna, alla hjälptes åt att öppna klappar, och sen kaffe och kaka.

Sen bar det av mot kalas nr 3 som var hos svärmor med svärfamiljen, det blev god mat, kaffe och ingen kaka för min del för som sagt så känner jag mig riktigt svullen och det var rätt tätt inpå till träning så mera socker hade nog fått mig att kräkas på träningen- för vilket pass det var också...jag har fortfarande mjölksyra i armarna - Gött det!!!


Då undrar ni vart fasiken kalas nr 1 tog vägen?

Den var i lördags här hemma, jag blev firad med skumpa och massa trevliga presenter- Ett stort tack till alla för det! Det var en mycket trevlig kväll som avslutades med massa skratt!

En härlig helg var det men ser lite fram emot nästa vecka som kommer innebära nyttig mat och massa motion  


Ska avsluta med en fråga som ni kan fundera på:

Om man har stigit på någons tår, kan man då säga - Oj förlåt men du hade så stora tår!!! 


Av jonna sandquist - 10 februari 2012 16:12

Sprang en runda i onsdags som planerat var, det var ju bara -5° så klart man måste passa på! Ingen maraton-runda direkt men bättre än inget och lite kallt för lungorna var det om man ökade tempot för mycket, men sammanfattningsvis så var det ändå skönt!!!


Igår var det bowling på schemat med jobba-gänget! Det var lika lyckat som vanligt, vi har verkligen kul ihop på jobbet så nytt datum sattes för nästa utekväll!


Idag har det varit en familjedag, jag och Maya har passat på att städa och slänga lite skräp på återvinningsstationen, planen var att lägga all skit i Mayas pulka och promenera bort med henne, men hon ville så klart åka i pulkan, vad trodde jag, så det hela slutade med att jag fick dra henne i pulkan och bära 4 kassar!!!

Det har varit en skön, ganska mild dag ute så det blev en uterunda med pulkan även på eftermiddagen!


Här kommer några bilder!

Trevlig helg allihop!


       

Av jonna sandquist - 8 februari 2012 14:43

Äntligen har det blivit lite varmare ute så istället för -20° har vi ca -5° Vad innebär då detta om inte att jag ska bege mig ut och springa idag   Det har jag sett fram emot länge, vi får se hur mycket det här 2 veckors uppehållet har påverkat konditionen.

I måndags var det cirkelträning med Emma vilket också var en efterlängtad comeback-Emma alltså som varit sjuk!

Nu känns det som att det bara kan gå framåt   

Skapa flashcards