Alla inlägg den 3 maj 2011

Av jonna sandquist - 3 maj 2011 17:03

Nu känner jag att måste gnälla av mig lite, försöker att blogga om positiva saker för övrigt. För alla har vi våra problem och dåliga dagar men det är väl ingen som vill läsa om det!!!??

Men idag tänkte jag göra ett litet undantag-Det är nämligen så att jag har så in i h*vetes ont i mina benhinnor, vrister och vader. Det hade ju inte varit hela världen om inte för all träning jag lagt ner på morgondagens lopp som ska springas, och inte bara genomföras utan så klart på snabbast möjliga tid oxå.

Ska detta då sätta käppar i hjulet för mina planer? Jag har ju så klart tänkt springa ändå men hade ju varit roligt om man hade kännt att kroppen var på topp istället för utsliten.....

Som sagt efter imorgon blir det verkligen 1 veckas vila! Nu tror jag att jag klagat färdigt!

Önska mig lycka till!


Igår var jag hos syrran och drack en kopp kaffe, lämnade en blomma och firade hennes födelsedag =) Alltid trevligt att träffa Mayas kusiner och övrig familj! Men det är lite jobbigt när yngsta systern fyller 23 och man tvingas inse att vi faktiskt är vuxna med egna familjer! Lika härligt som skrämmande!


Efter fikat hade jag en mini dejt med Emma, vi hade bestämt att vi skulle springa runt os-udden vilket vi gjorde utan större problem. Hon är en bra träningskompis Emma! 


Idag har jag varit en runda på stan med Maya och Mofa. Köpte en vindjacka till mig själv att springa i och lite smått och gott att äta till imorgon både innan och efter loppet!

Nu blir det faktiskt soffan för resten av kvällen känner jag! Maya är inte helt pigg heller, hon fick sin 4:e tand igår och har feber till och från....min mys tjej!!!!


Ha det gott!

Presentation


Här kan man få läsa lite om mig, mitt liv som mamma, min träning och bara mina tankar ibland!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards