Alla inlägg den 22 mars 2011

Av jonna sandquist - 22 mars 2011 09:58

MÅSTE köpa en ny digital kamera! Det känns sååå tråkigt att blogga utan att kunna lägga in bilder till! För er som inte hänger med så har Johan med sig kameran till New York, men första dagen gick den sönder-så blir väl inga bilder därifrån heller!


Tiden har faktiskt gått fort-kan inte fatta att han kommer hem idag, underbart!

Det ska bli väldigt intressant att se hur Maya reagerar, hon är trots allt inte så gammal och han har varit borta i 6 dagar! Jag vet inte alls hur långt deras minne är i denna ålder. Men eftersom hon upprepat ordet pappa hela dagarna så har hon nog saknat han allt!!!


För övrigt så skulle jag behöva köpa en ny garderob,(garderoben är det inget fel på men innehållet) har kommit på att jag är väldigt dålig på att shoppa kläder till mig själv!

Jag tycker aldrig att jag hittar något-kan bero på mitt lata sätt att leta.

Jag går in i en affär-ställer mig i mitten-överblickar butikens sortiment-konstaterar att inget intresserar mig-och går ut! Haha....kan det vara därför jag alltid kommer tomhänt ut! Skulle jag hitta något av intresse tycker jag att det är SÅ trist att prova så jag köper en gris i säcken-kommer hem och konstaterar att det inte sitter bra-orkar inte åka och byta och plagget hamnar längst in i garderoben!!!

Det är därför det är så mycket roligare att köpa skor!!!! De är inte bökiga att prova, man blir inte det minsta svettig och det finns massor som väcker intresse!!!!

Mer skor till kvinnorna!!!

Fick i förra veckan lära mig i träningssammanhang att man ska byta ut sina skor en gång om året för att de blir för gamla! Tänk om jag skulle släppa bomben här hemma att jag måste byta ut alla mina skor för att de är för gamla!? Tål att tänkas på.......

Ovido - Quiz & Flashcards