Alla inlägg under augusti 2011

Av jonna sandquist - 31 augusti 2011 10:09











 

Jag ska nu införa en veckans banan på min blogg där jag varje

vecka kommer tilldela någon/något en veckans banan (har du blivit tilldelad den är det inget du ska vara glad över!!!)

Som denna vecka går till en speciell person på Gnosjö Kommuns kontor-Denna Bitterf*tta borde byta yrke!

För nu är det så här att om du inte gillar att prata med folk i telefon och framför allt skiter fullständigt i vad dom säger så kanske inte just du ska sitta som telefonist på kommunen IDIOT!!!

By the way så påstår samma person på kommunen att vi bott i vårat hus sedan 1:a oktober 2009 fast vi köpte det 1:a februari 2010 men det är klart att vi inte har koll på när vi köpte hus och klart vi ska betala vattenräkningen för dom som borde här tidigare!!!

Nu är det samma inkompetenta kvinna som påstår att hon inte kan göra något åt att våra sopor inte hämtats men att vi ska betala för det (hennes nr står på fakturan) så vem ska jag ringa om det inte är henne!? Det kan inte hjälpas, bara till att betala!

Tycker att det är lite av en principsak att inte behöva betala för en tjänst som inte utförts-men vad vet jag-hon gör säkert det gladeligen!!!!



Nu känns det genast lite bättre!!!!

Av jonna sandquist - 29 augusti 2011 18:38

Här har vi lördagens match på film!



 

Av jonna sandquist - 29 augusti 2011 10:27

Då var denna händelserika helgen bakom oss! Vi har hunnit med en massa och det ska bli skönt att ta det lite lungt i några dagar!

Helgen började redan i torsdags med lite god mat och dryck med jobb-gänget, vi hade det riktigt trevligt. Det skrattades och skojades friskt-jag tror att jag har de bästa arbetskamraterna  




Fredagen kom och vi fick finbesök från Göteborg av Therese, Kristian och deras son Alex som är 3 månader yngre än Maya! Fredagen bjöd på lite sol och värme så barnen kunde bada i poolen vilket var poppis, vi vuxna passade på att grilla, det kanske inte blir så många fler grillningar i år!? Vi hade en jätte trevlig kväll som vid något tillfälle ledde till någon form av vadslagning mellan Kristian och Johan. De skulle ner till klubben dagen efter och gå en match i Shootfighting. Vi tjejjer skulle se till att den blev av, det bestämde vi ganska fort!

Ja och lördagen kom den med, efter att ha ätit lite lunch begav vi oss till klubben och killarna gick tappert sin lovade match- Vi var imponerade av Kristians insats som ska tilläggas inte har tränat någon form av kampsport tidigare!!! Det är inte så många som faktiskt hade ställt upp på detta-Modigt gjort! (lägger upp film på denna match imorgon).

Efter det åkte våra vänner hem till Göteborg och vi hade en liten gala att se fram emot i Harrys tältet med uppvisningsmatcher där jag började med en kvarts motionsboxing på scen för att visa för de nyfikna vad vår träning går ut på och att faktiskt vem som helst kan komma och börja träna detta! Jag var väldigt nervös inför detta men när vi väl drog igång släppte det och allting flöt på bra!!!

Killarna som gick uppvisningsmatcher gjorde detta jätte bra och vi är nog alla sugna på en repris nästa år då vi ska vara ute i god tid och anordna en större gala med riktiga matcher är tanken! Det blev en liten artikel i värnamo nyheter på detta!!!

Senare, närmare bestämt kl 21.00 var det uppträdande av No Possession Blues där en vän till oss spelar och sjunger, detta fick man inte missa. Vi lyssnade och hejade så klart på dom innan vi åkte hemåt! Vilken Show dom gjorde-Väldigt duktiga grabbar!!!



Söndag kvällen avslutade vi med att springa sent på kvällen och basta efteråt-Det kändes som ett bra avslut på en bra helg!!! 

        

Av jonna sandquist - 24 augusti 2011 09:45

Då var det dagis dag nr 2 och precis som igår promenerade jag med hund och Maya dit. Vi är nämligen hundvakter i 2 veckor åt mammas och pappas hund när dom gottar sig i Grekland!

Men denna morgonen visade sig bli lite annorlunda-Jag stannade till på ICA för att köpa lite mjölk, betalade och var på väg ut när kassören ropade efter mig och undrade om jag skulle ha med mig mjölken? -Hehe ja just det, jag kände mig lite dum och plockade med mig mjölken och skyndade mig ut, ut mot dagis!

Men efter en stund kändes det som att jag hade glömt något-Ja just det, jag hade med mig en hund till ICA.....jag vände och gick tillbaka för att hämta stackars Diva som snällt satt utanför och väntade på sin förvirrade hundvakt!!!

Ibland kan jag undra om det här kommer att hålla i sig hela livet? Jag har ju blivit mer tankespridd än någonsin sen jag fick barn! Kommer det någonsin att bli bättre???

Av jonna sandquist - 22 augusti 2011 20:27

Det är helt overkligt att Maya har börjat gå! Jag önskade mig inget hellre än att hon bara skulle börja gå innan dagis. Och imorgon är hennes första dag på dagis själv-Passande nog ställde hon sig upp ikväll och gick från TV-rummet till köket som om hon aldrig hade gjort annat! Jag hann springa om henne och filma en liten bit av hennes promenad, så numera kan man nog säga att hon går!!!

Hon har nog hållt på sina kunskaper för att oroa mamma in i det sista, eller vad tror ni?!



 

Av jonna sandquist - 22 augusti 2011 12:08

I veckan börjar Värnamo dagarna vilket är ganska roligt, äntligen händer det något här hemma.

På lördag har GGVV Fight Club uppvisningsmatcher i Harrys tältet med start 18.00

Vilket ju är jätte bra reklam för klubben, det jobbiga är att jag oxå blev delaktig i det här. För att göra reklam för motionsboxingen som jag håller i oxå så ska jag hålla ett pass på scenen som uppvärmning för killarna som ska gå matcher! Detta tycker jag är skit jobbigt, jag får prestationsångest och en stor klump i magen av bara tanken!

Det är ju ingen skillnad mot att vara instruktör på klubben och hålla i passet kan många tycka men skillnaden är stor-Då tränar jag ju med likasinnade som alla är där för sin egen skull-Nu ska massa folk som kanske inte är ett skit träningsintresserade stå och kritisera mig.....

Förhoppningsvis går allting bra och resulterar i massa nya medlemmar- Det är ju syftet och då får man ställa upp helt enkelt!


Av jonna sandquist - 21 augusti 2011 19:23

Har jobbat lördag och söndag därmed har det inte funnits någon tid till att blogga, det har i alla fall inte prioriterats!

Farmor och farfar var här på kaffe ikväll och äntligen bestämde sig Maya för att visa för även dom att hon numera kan gå...om hon vill....fram tills nu har ju bara jag och Johan fått se detta! Men OJ vad hon showade för dom ikväll, ställde sig upp, klappade händer åt sig själv, satte sig ner, klappade händer igen, ställde sig upp och gick några steg....ja detta höll på i evigheter och vi skrattade och shoade med henne, denna härliga unge alltså. Hon skänker oss så mycket glädje i vardagen lilla Maya!!!

Ska försöka få ihop ett filmklipp imorgon på dessa stapplande steg  


Ha en skön söndag! 

Av jonna sandquist - 17 augusti 2011 19:25

Nu blir jag lite lätt irriterad......det blir bara bilder för texten jag precis skrev försvann!!! 

        

Presentation


Här kan man få läsa lite om mig, mitt liv som mamma, min träning och bara mina tankar ibland!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards